Gaudiu de l’estiu!!!

L’estiu és una bona ocasió pels nens per a aprofitar el seu temps lliure. L’estiu dels nens inclou quasi tres mesos de vacances per jugar, per estar a l’aire lliure i per gaudir del bon temps. És temps per al descans però també per a fer activitats en què els nens es diverteixin i aprenguin.

Us proposem que cerqueu propostes de lectura, jocs, manualitats, cuina, cinema i moltes coses més.

Per tal d’ajudar-vos, amb l’entrada d’avui us volem deixar algunes idees per a fer amb els vostres fills durant l’estiu.

  • La Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona en el seu portal infantil Gènius han preparat un especial d’estiu amb les novetats que hi ha a les biblioteques durant aquesta temporada. Hi trobareu quines són les bibliopiscines i biblioplatges a la Xarxa de Biblioteques Municipals, lectures recomanades i activitats per passar l’estiu i la calor.

image_gallery

Biblioteca Virtual. Diputació de Barcelona.

 

  • L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en el seu portal FAROS també fa algunes propostes per a un estiu entretingut.

deportePropostes per a un estiu entretingut.

Propostes per a que els adolescents aprofitin l’estiu.

 

  • Finalment, volem acabar amb dues propostes molt originals del bloc “Com aprendre a aprendre”, on podreu trobar recursos educatius, idees i textos sobre educació i lleure infantil i juvenil.

25 coses a fer aquest estiu

Es tracta d’un llistat de 25 coses a fer aquest estiu amb idees tant per a petits com per           als adults, i que podeu imprimir per a penjar a la nevera o al costat del calendari, per           anar marcant tot el que aneu fent.

25 coses

El pot d’idees per a dies avorrits

Es tracta d’agafar un pot vell de melmelada o un altre conserva, i posar a dins moltes       idees per al dia en què vingui el temut avorriment. Al bloc ens proposen unes quantes       activitats per a edats molt variades, però el millor és que cada nen el faci amb les seves         pròpies idees.dies avorrits

 

Així doncs, aquest estiu juga, juga i juga i gaudeix de l’estiu!!!

Aprofitem per a desitjar-vos un molt bon estiu!!!

Ens retrobem al setembre!!!

Deixa un comentari