Condicions d’ús

Aquesta web no substitueix l’atenció sanitària
La nostra voluntat és oferir respostes als nostres usuaris, sobre dubtes comuns de l’àmbit de la pediatria, amb pautes mèdiques genèriques que puguin ajudar amb la cura diària dels més petits.

Per tant, és molt important transmetre que si el seu fill/a està malalt/a, aquesta informació general no és suficient. La millor opció és que el seu cas concret sigui valorat per un professional sanitari.

Sobre els comentaris
Respectem tots els punts de vista, però no podem tolerar comentaris ofensius ni despectius. Demanem als nostres usuaris que utilitzin un llenguatge cordial, que eviti haver d’eliminar determinats missatges.

Si un usuari o tercer, considera que algun comentari publicat en el Blog o algun dels seus enllaços són il·lícits podran comunicar-ho a l’adreça pediatrialtpenedes@gmail.com per procedir a la seva retirada.

Els usuaris d’aquest blog es comprometen a no reproduir, copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts publicats, ni a emprar-los amb finalitats econòmiques, venda directa o amb qualsevol altra finalitat comercial.

El nostre blog no es pot responsabilitzar dels comentaris publicats pels usuaris.

Prohibim explícitament emprar la secció de comentaris per promocionar cap tipus de servei o producte. Aquest camp està destinat a fomentar el diàleg entre el nostre equip de pediatria i els lectors, no per realitzar cap tipus d’acció publicitària.