Mini 10k 2020 amb la Fundació Amics Joan Petit

Vols participar en una cursa 100 % solidària, de 1300 metres, corrent pels trams més emblemàtics i cèntrics de Vilafranca del Penedès, oberta a tothom, molt ben acompanyat/ada i sobretot col.laborant amb una bona causa?

Mini10k


Apunta’t i acompanya’ns el dia 26 de Gener de 2020 a les 10:00 hrs a la 4rta edició de la Mini 10k!!! Participant a la cursa, col.laboraràs amb una molt bona causa, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb càncer. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre, que difon el coneixement de la malaltia i té per objectiu l’atenció als afectats pel càncer infantil.

En Joan era un nen al qui li agradava jugar a hoquei patins, tal i com feia el seu pare. Malauradament, va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la intensa lluita d’en Joan, la malaltia va ser més forta i en Joan va perdre aquell partit.

Mini10k


Amb l’aportació de tots nosaltres, ajudem a la difusió, sensibilització i recaptació de fons pels equips de recerca dels hospitals on hi ha tractaments oncològics infantils.
El preu solidari de la inscripció són 2 eur i l’import es destinarà íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit.

Amb la inscripció obtindràs una samarreta tècnica de regal.

Les inscripcions les podeu fer de forma presencial al Complex Aquàtic, el dissabte 25 de Gener de 10 a 13:30 i de 17 a 20 al Claustre de Sant Francesc i el mateix dia de la cursa, 26 de Gener, a l’estand de la Rambla Sant Francesc al costat de la sortida de la cursa.

Mini10k

També ho podeu fer telemàticament entrant a www.mini10k.cat 

El dissabte 25 de Gener tot el dia i el diumenge 26 de Gener al matí, també podreu participar dels Tallers Saludables que hem preparat per vosaltres i cremar calories d’una forma ben divertida!!

L’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès-Garraf, INFADIMED i el Capità Vitamines us esperem a la Mini 10k 2020!!! Fins diumenge!