Dia Mundial de l’Activitat Física

DMAF

Per setè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) s’afegeix a Agita Mundo i l’ OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia.

Aquest any el lema és Infant actiu = Adult saludable

L’Àrea Bàsica de Salut Vilafranca participarà activament en un seguit d’accions durant la setmana per promocionar la practica de l’exercici físic, coincidint amb el dia Mundial de l’Activitat Física.

L’objectiu és promocionar l’activitat física a la població de Vilafranca i comarca i la pràctica fonamental a la vida quotidiana, juntament amb altres hàbits de vida saludable.

Les  activitats proposades són totes gratuïtes, estan programades entre el 5 i el 9 d’abril i van adreçades als professionals i als usuaris dels centres d’atenció primària i consultoris locals.

Font: Pixabay

Font: Pixabay

Taller de ioga en família

Data: dijous 7 d’abril
Horari: de 17.30 a 19 h
Lloc: CAP Alt Penedès, 4a planta, unitat de Rehabilitació.
Detalls: Cal portar roba còmoda, mitjons i tovallola de platja. Us en donaran més informació a la Unitat de Rehabilitació (4a planta) o a l’Equip de Pediatria (planta 2).
Adreçat a: Tots els usuaris (a partir de 3 anys) que vulguin participar en una sessió de ioga impartida pels fisioterapeutes de la Unitat de Rehabilitació del CAP de Vilafranca.

Pugem un cim!

Data: dijous 7 d’abril
Horari: de 10 a 14 h i de 15 a 20 h
Lloc: CAP Alt Penedès. A la planta 0 hi haurà una professional de l’organització.
Detalls: Aprofitant aquesta ubicació, s’instal·larà un punt d’informació des d’on es distribuiran fullets amb consells pràctics per incorporar l’activitat física a la vida diària, s’atendran consultes relacionades amb l’exercici físic i s’oferirà assessorament als usuaris sobre els beneficis i l’impacte que té l’exercici físic en la salut i en el control de
moltes malalties cròniques.

Adreçada a tots els usuaris i professionals del CAP que s’animin a pujar les escales en lloc de fer servir l’ascensor. L’activitat consisteix en comptabilitzar els esglaons que es vagin pujant durant el dia i calcular els metres d’altitud que s’assoleixin entre tots. Així doncs, si s’aconsegueixen sumar, per exemple, 303 metres, simbolitzarà que s’ha assolit el cim de la muntanya de Sant Pau, si se’n sumen 720, representarà que s’ha pujat fins a Montserrat, etc.

La idea és arribar, entre tots, com més amunt millor en aquesta ocasió i anar superant cims de més altitud any rere any.

Taller de pilates

Dates: dimarts 5 i dijous 7 d’abril
Horari: de 14 a 14.45 h
Lloc: CAP Alt Penedès, 4a planta, unitat de Rehabilitació.
Detalls: Cal portar roba còmoda, mitjons i tovallola de platja.
Adreçat a: Tots els professionals dels CAP i consultoris locals de l’Alt Penedès que s’animin a participar en el taller de pilates impartit pels fisioterapeutes de la Unitat de Rehabilitació del CAP Vilafranca.

Caminada al Pèlag gran de Vilobí

Data: dissabte 9 d’abril
Horari: sortida a les 10 i arribada a 14 h
Lloc de sortida: Pàrquing del Complex Aquàtic de la zona esportiva de Vilafranca.
Detalls: Portar roba i calçat adequat per caminar, aigua i esmorzar.

Adreçat a: Tots els professionals dels CAP i consultoris locals de l’Alt Penedès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s