Vicente Morales, Premi Excel·lència Professional COMB 2015

 

IMG-20151124-WA0001Cada any el Col·legi de Metges de Barcelona reconeix públicament la labor de metges catalans que han destacat per la seva activitat professional.

S’atorguen des de l’any 2004 en els àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques.

Vicente

El Dr. Vicente Morales Hidalgo, Director de l’Equip de Pediatria Territorial Alt Penedès Garraf ha estat premiat a l’àrea d’atenció primària.

 

Volem aprofitar aquest reconeixement per destacar el seu compromís permanent amb la tasca que duu a terme, tant a nivell professional com a humana. Ha aconseguit mitjançant el seu bon fer i professionalitat dirigir un gran equip de professionals de salut que treballen dia a dia amb il·lusió i optimisme.

Així mateix valorar la tasca de tots els professionals que formen part de l’equip de pediatria d’atenció primària de l’Alt Penedès-Garraf: treballar en conjunt per un bé comú que és aconseguir el benestar dels nostres nens i les seves famílies.

Per a nosaltres és tot un orgull comptar amb el Dr. Vicente Morales dins el nostre equip, no només com a director, si no també com a company.

Felicitats Vicente!

Podeu consultar el guardonats fent clic aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s