12 d’abril: Dia de l’Atenció Primària.

20150413_212809

Pels que desenvolupem la nostra feina aquí és un dia molt especial, ja que l’Atenció Primària és un estil de treballar, una manera d’entendre la pediatria i una manera de trobar-nos més a prop del pacient, de la seva malaltia, del seu dolor i del seu dia a dia.

Vivim amb els pares aquesta primera visita del nounat, on dipositen totes les seves preguntes, els seus temors, les seves pors. Intentem posar-nos en la seva pell i viure, conjuntament amb ells, aquests primers dies on tot és una mescla d’alegria, por i miracle.
Responem a totes les preguntes, procurem que surtin de les consultes amb les coses més clares i amb la sensació de sentir-se més forts i segurs.

Arriben les primeres febres, els primers mocs, les primeres “pupes”, i acudeixen ràpid a buscar solucions. De forma periòdica anem fent els controls i parlem de com va tot; xerrem de son, de menjars, de plors, del dia a dia…  anem notant canvis i ens alegren.

Ens agrada veure’ls més segurs i sentir com es desenvolupen amb més soltesa; aquelles coses que abans els preocupaven ara ja han passat o ja les viuen com a “normals”. I així dia a dia anem visitant els vostres petits, que també són els “nostres petits”, els acompanyem des de que neixen i vivim cadascuna de les seves etapes.

Els equips d’atenció primària formats pels professionals de pediatria, d’infermeria i del servei d’atenció a l’usuari, estem per ajudar, per contestar dubtes, per escoltar i per a moltes coses, però sobretot estem per a ACOMPANYAR.

En definitiva, per a què ens trobeu cada vegada que entreu al vostre ambulatori i fer-vos saber que podeu comptar amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s