XIX Reunió anual de la Societat Catalana de Pediatria

El dissabte 11 de maig es va celebrar a Vilafranca la XIX Reunió anual de la Societat Catalana de Pediatria, que va reunir a uns 200 pediatres de tot Catalunya. La reunió va estar organitzada aquest any pel nostre equip, l’Equip Territorial de Pediatria de l’Alt Penedès.

El divendres 10 hi va haver el Simposi pre-reunió “Què hi ha de nou en vacunes?” que va comptar amb la presència de pediatres experts en aquesta matèria. La trobada va ser a Cal Figarot i després es va poder assistir a l’assaig dels castellers.

SCP

Foto cedida per SCP

SCP

Foto cedida per SCP

L’acte inaugural del dissabte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i es va celebrar al Fòrum Berger.

Es va parlar de la web 2.0 i les noves tecnologies, així com de les últimes novetats en dermatologia i urgències i els darrers avenços en malària infantil. També es van interpretar magistralment dues peces d’orgue a càrrec del jove vilafranquí Berenguer Montserrat.

SCP

Foto cedida per SCP

SCP

Foto cedida per SCP

Per la tarda, a l’Escorxador, es van impartir tallers pràctics per pediatres especialistes i  es van presentar comunicacions i pòsters científics que van preparar els pediatres d’arreu de Catalunya. El berenar va ser esponsoritzat per diferents empreses de la comarca com Bodegues Torres, Caves Nadal, Caves Oriol Rossell, Cafès Novell, Bombons Cudié, Forn Parés, Pastisseria Galí i Pastisseria Trens.

SCP

Foto cedida per SCP

SCP

Foto cedida per SCP

SCP

Foto cedida per SCP

Abans de finalitzar la Reunió, el professor Sebastià Serrano, catedràtic de Lingüística, va oferir la conferència de clausura sobre comunicació en el segle XXI.

A la cloenda es van repartir els premis a les millors comunicacions i pòsters, premis que atorga la Societat Catalana de Pediatria, i l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès va rebre el premi a la comunicació més original amb el tema “5 anys de Pediatria Territorial, 5 anys de Pediatria en Xarxa”.

SCP

Foto cedida per SCP

SCP

Foto cedida per SCP

Tots els professionals que formem part d’aquest Equip volem agrair les facilitats rebudes per part de l’Ajuntament, de l’Obra Social Caixa Penedès, dels Castellers de Vilafranca, de l’Escorxador, del Vinseum, del Restaurant Cigró d’Or i de totes les persones i empreses col.laboradores abans esmentades. Tanmateix, volem agrair el temps i la feina a tots els nens i nenes de les escoles de la comarca que van col.laborar amb un divertit vídeo i uns magnífics dibuixos que van ser exposats a l’Escorxador durant la reunió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s