Animem-los a llegir!!!

Està ampliament acceptat que la lectura és una activitat profitosa i recomanable a qualsevol edat. Tanmateix, també és evident que és més difícil adquirir aquest hàbit si no es comença des de nen.

Aprofitant la Diada de Sant Jordi, us deixem un enllaç a l’Observatori FAROS, una plataforma de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, on trobareu idees per a fomentar l’hàbit de la lectura en els nens.

http://faroshsjd.net/item.php?idpare=&id=2657&lang=2

Tanmateix, us volem presentar una nova col.lecció de contes infantils de Castellnou Infantil Juvenil i l’Hospital Sant Joan de Déu, pensada per a treballar la gestió de les emocions amb els infants mitjançant històries divertides i quotidianes que viuen el Toni i la Tina, uns conillets molt amics. Els personatges, a partir de les experiències que viuen, animen a l’infant a reconèixer, entendre, expressar i gestionar positivament les emocions. Els infants de 2 a 7 anys s’identificaran, ben segur, amb aquests personatges i les seves vivències.

El valor afegit d’aquesta col.lecció és la guia que hi ha al final de cada història adreçada a familiars i educadors, i que d’una forma directa i clara presenta l’emoció bàsica que es tracta en el conte. Així mateix, ofereix consells i orientacions que ajuden a identificar i gestionar positivament l’emoció que es treballa en aquell moment.

http://tonitina.wordpress.com/

Us desitgem a tots i totes que tingueu una bona Diada de Sant Jordi!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s