Guia sobre com evitar lesions no intencionades en menors d’edat

El 50% dels accidents infantils tenen lloc a casa i en la majoria dels casos es podrien haver evitat. Aquesta dada és el que ha portat a l’Hospital Sant Joan de Déu, a Bebé Due, i al Centro Tecnológico del Juguete AIJU a publicar conjuntament la guia de seguretat “Aprendiendo a prevenir”. Un monogràfic que té l’objectiu d’oferir eines pràctiques als pares i altres cuidadors per a que puguin evitar aquest tipus d’incidents, que moltes vegades tenen a veure amb el desconeixement.

Cada any s’hospitalitzen en el nostre país més de 8.000 nens d’entre 0 i 5 anys, tots a causa de lesions evitables. Per aquest motiu, en aquest manual, s’emfatitza la importància que tenen els cuidadors en la protecció del nadó davant de tots els riscos que puguin aparèixer. Aquesta guia pretén oferir recomanacions segons els diferents grups d’edat, així com consells per evitar aquest tipus de lesions. Cal destacar que, sigui quina sigui l’edat del nen, la millor prevenció sempre és l’atenció.

Per complir amb l’objectiu de sensibilitzar a les famílies i difondre la informació, la guia es pot descarregar fent clic en aquest enllaç:

Aprendiendo a prevenir

Font: FAROS Sant Joan de Déu. Observatori de la Infància.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s